"Целувам ти душа, прегрешения, болки и добър ден"
в забравен свят ти го направи безвъзмезден
Прости ни наша карма от суета
човешко в нас създаде
и кратките слова ще бъдат истински
под погледи връщат се дела...
© Stew Carrey All rights reserved.