12 мая 2010 г., 12:44

Просто да те обичам 

  Поэзия
601 0 0

Вътрешно съм гола и уязвима...

Зависима от теб и твоята любов!

Сред живите съм мъртва,

сред мъртвите – все още жива!

Отдавна слънцето не гледам...

Само тебе виждам!

Да се скрия от живота искам,

в твоите прегръдки да се сгуша!

Без щастие мога –

но без теб не мога!

Сънувам теб и любовта,

докато времето ми

изтича между пръстите!

Опитвам се поредицата от моменти

да уловя...

Опитвам се теб да не загубя!

Като плик – без адрес и марка лутам се,

търсейки пътя към теб!

Търся начин да спра да те ранявам...

Аз искам просто да те обичам...!

 

 

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??