Вътрешно съм гола и уязвима...
Зависима от теб и твоята любов!
Сред живите съм мъртва,
сред мъртвите – все още жива!
Отдавна слънцето не гледам...
Само тебе виждам!
Да се скрия от живота искам,
в твоите прегръдки да се сгуша!
Без щастие мога –
но без теб не мога!
Сънувам теб и любовта,
докато времето ми
изтича между пръстите!
Опитвам се поредицата от моменти
да уловя...
Опитвам се теб да не загубя!
Като плик – без адрес и марка лутам се,
търсейки пътя към теб!
Търся начин да спра да те ранявам...
Аз искам просто да те обичам...!
© Криси Всички права запазени