8 февр. 2007 г., 11:56

Просто една душа 

  Поэзия
729 0 1
Откъсната е моята душа -
ранена.
И нивга не боляло я така
ще вземе да се свие, да изчезне
във вашия зъл ад -
убита и сломена!

Тя плаче тихо никой да не ...
Чуе!
Страхува се от вашите лъжи,
не иска слухове, не чувства думи,
сърцето й кърви -
убита и изгубена!

Прободена е моята душа! -
Хомот
тежи на тънката й шия!
А вий я окачихте там - защо?!
На черното бесило -
жадна за живот!

© Велина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??