Ще си отида ей така - случайно.
Ще си отида сякаш на шега.
Животът ми ще свърши - не е тайна,
затуй ви казвам "Сбогом" отсега.
Понеже след това ще бъде късно
за прошка - да помоля и да дам.
От Словото два стиха ще откъсна,
та ако ви потрябвам - да съм там.
© Яким Дянков Все права защищены