Не ви се сърдим, разберете,
трудно се угажда на жена.
Когато сме ядосани ни спрете,
че от яд изричаме лъжа.
И щом опитаме да тръгнем,
хванете нашата ръка.
Не позволявайте дори да гъкнем,
а целунете нашата уста.
Твърде горди сме да си признаем,
и често бъркаме в това.
Че понякога е нужно да си траем,
защото без вас умират нашите сърца.
© Мария Величкова Все права защищены