28.12.2016 г., 23:35 ч.

Просто сме такива 

  Поезия » Друга
771 2 6

Не ви се сърдим, разберете,

трудно се угажда на жена.

Когато сме ядосани ни спрете,

че от яд изричаме лъжа.

 

И щом опитаме да тръгнем,

хванете нашата ръка.

Не позволявайте дори да гъкнем,

а целунете нашата уста.

 

Твърде горди сме да си признаем,

и често бъркаме в това.

Че понякога е нужно да си траем,

защото без вас умират нашите сърца.

 

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??