13 апр. 2007 г., 19:51

ПРОСТО СЪН 

  Поэзия
472 0 3
 

Чувствам се сега добре,

но е доста нереално,

сякаш на хиляди криле,

летя към небето сияйно.


Бавно аз политам...

и вятърът в косите ми пее,

сякаш луната аз достигам,

а отстрани звездица ми се смее.


Нека полетя с някое облаче бяло

и с компания от хиляди звездички

там, където времето е спряло

и където спинкат всички.


Тихо в съня ти аз да вляза

в тази нощ на чудеса,

тебе да предпазя

от демоните на ноща.


После ще си тръгна,

в дома си да се прибера,

а утре вечер пак ще се върна,

да ти се порадвам поне в съня.


И трябва да се събуждам май,

че утро настъпи вече

и на съня си да сложа край,

но само до утре вечер.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??