2 февр. 2010 г., 10:30

Просто сън?! ... 

  Поэзия » Эротическая
1050 0 4

Почти безплътно, само чувство -
на удоволствие, наслада...
Унесът бавно ме отпуска
и образът се появява...

Играта ни забавна е,
ръцете ни - горещи...
около нас във мрака
догарят романтично свещи...

Нетърпелив и твърд,
целуваш ненаситно...
а тялото ми - жадно, апетитно
очаква те и тръпне отмаляло -
сливаме се в съвършено цяло...

И сякаш всичко в мен пламти,
изригват огнени вълни,
разливат се като гореща лава...
Събуждам се -
блажена,тръпнеща, желана...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??