Усмивка...
Ако ти изпратя
Това ще е отплата
Сълза гореща
Ще тръгне ли насреща
Душата ледена да разтопи
Въздишка...
Ще скъса стоманена нишка
Душата ти да полети
Една искра...
В сърцето да разбушува се жарта
Лудост и омая
В студената човешка стая
Ще ти пратя залез
И лунна светлина
Изгрев на брега
Протегни ръка
Вземи си шепа от мойта топлина
© Любомир Деничин Все права защищены