Dec 2, 2011, 12:34 PM

Протегни ръка 

  Poetry
972 0 12


Усмивка...

Ако ти изпратя

Това ще е отплата

Сълза гореща

Ще тръгне ли насреща

Душата ледена да разтопи

Въздишка...

Ще скъса стоманена нишка

Душата ти да полети

Една искра...

В сърцето да разбушува се жарта

Лудост и омая

В студената човешка стая

Ще ти пратя залез

И лунна светлина

Изгрев на брега

Протегни ръка

Вземи си шепа от мойта топлина

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??