29 нояб. 2020 г., 18:45

Протегни ръка 

  Поэзия » Любовная
449 0 0

Протегни ръката си към мен сега,

усети сърцето ми как бие в ритъма на любовта. 

Ритъм ту спокоен ту малко див,

но от всичкото красиво нещо аз оставам си щастлив. 

Не го ли виждаш мило мое,

сърцето ми горещо как по тебе затуптя.

За твоето си то мечтае и със него чувствата да споделя. 

 

Мечтаех си и аз за момиче като теб,

сега го вече имам и захласнат от любов съм аз по теб.

Чувствата ми вече ти си ги разбрала

усетих мило мое, че и ти за мъж такъв си винаги мечтала. 

На този свят студен живея, заради една жена

и точно тя е целият ми свят сега. 

Носи името Илона и със нея искам да си споделя,

че винаги ще я обичам дори да свърши се света.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??