5 июн. 2011 г., 21:39

Противоречия 

  Поэзия » Юмористическая
476 0 3

ПРОТИВОРЕЧИЯ

 

Родих се столичанка,

но живях като на село;

гръбначна съм,

но оцелявам само като мекотело;

бях гимнастичка

в елитния ни клас,

а сега съм изкривена

от лумбален ишиас...

Закъсня фатално

нашият месия -

правдата я няма даже на хартия!!!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??