5.06.2011 г., 21:39 ч.

Противоречия 

  Поезия » Хумористична
475 0 3

ПРОТИВОРЕЧИЯ

 

Родих се столичанка,

но живях като на село;

гръбначна съм,

но оцелявам само като мекотело;

бях гимнастичка

в елитния ни клас,

а сега съм изкривена

от лумбален ишиас...

Закъсня фатално

нашият месия -

правдата я няма даже на хартия!!!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??