8 мая 2008 г., 19:50

Прозаично 

  Поэзия » Другая
627 0 11

Във шепите ми тичат километри

и дъжд се рови в кофите бездомен,

разкъсани вселени се взривяват,

когато любовта изстива в спомен...

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??