8 may 2008, 19:50

Прозаично 

  Poesía » Otra
621 0 11

Във шепите ми тичат километри

и дъжд се рови в кофите бездомен,

разкъсани вселени се взривяват,

когато любовта изстива в спомен...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??