8.05.2008 г., 19:50 ч.

Прозаично 

  Поезия » Друга
628 0 11

Във шепите ми тичат километри

и дъжд се рови в кофите бездомен,

разкъсани вселени се взривяват,

когато любовта изстива в спомен...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??