1 авг. 2015 г., 21:26

Прозорец към света 

  Поэзия » Другая
859 0 4

И аз си имам прозорец към света,

скрила съм го дълбоко във душата,

но по-често затворен го държа,

за да не нахлуе в мене тъмнината.

 

Искам дете на слънцето да си остана,

такава, каквато била съм до сега.

И макар да знам, че няма да го хвана -

слънцето - аз все към него се стремя.

 

Не... няма да са нощи моите дни!

Ще запазя свойта светлина.

А пък прозореца на моите мечти

ще открехвам само през деня.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??