И аз си имам прозорец към света,
скрила съм го дълбоко във душата,
но по-често затворен го държа,
за да не нахлуе в мене тъмнината.
Искам дете на слънцето да си остана,
такава, каквато била съм до сега.
И макар да знам, че няма да го хвана -
слънцето - аз все към него се стремя.
Не... няма да са нощи моите дни!
Ще запазя свойта светлина.
А пък прозореца на моите мечти
ще открехвам само през деня.
© Насето All rights reserved.