11 мая 2008 г., 19:29

Прозрение 

  Поэзия » Философская
582 0 1

Срината съм...

Изравнена съм със тревата...

И се опитвам

да прозра

от нивото на пръстта

мъдроста на живота

и света...

Уви, безуспешно...

И друго

не ми остава,

освен

да гледам направо към небето

тъй спокойно

и тъй мъдро,

защото е високо...

И няма нищо общо

със това,

което се случва

с нас,

в живота и света...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??