8 сент. 2016 г., 18:15

Пръстенът 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
508 1 1

Супер проводник - окръжност,
поглъща в себе си мечтите.
Притиска ги и задушава,
да се разрастнат не позволява.
Убива незаченатото момиченце,
унищожава сървъри на порно сайт,
плаши сладкото писи
и всички прилепи изчезват. 

© Нилин Хасанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??