8.09.2016 г., 18:15 ч.

Пръстенът 

  Поезия » Любовна, Еротична
509 1 1

Супер проводник - окръжност,
поглъща в себе си мечтите.
Притиска ги и задушава,
да се разрастнат не позволява.
Убива незаченатото момиченце,
унищожава сървъри на порно сайт,
плаши сладкото писи
и всички прилепи изчезват. 

© Нилин Хасанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??