Sep 8, 2016, 6:15 PM

Пръстенът 

  Poetry » Love, Erotic
507 1 1

Супер проводник - окръжност,
поглъща в себе си мечтите.
Притиска ги и задушава,
да се разрастнат не позволява.
Убива незаченатото момиченце,
унищожава сървъри на порно сайт,
плаши сладкото писи
и всички прилепи изчезват. 

© Нилин Хасанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??