17 сент. 2020 г., 05:47

Пръстите 

  Поэзия » Философская
416 0 0

 

Имам по пет пръста на всяка ръка

и с всеки правя по нещо:

с кутрето си чистя носа

и си чеша ухото.

Безименият е украсен

и издава тайна.

средният е посрамен

и е нахалник.

палецът е щедър и добър -

прави комплименти.

Показалецът....

Отрязах го в рая да вляза!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??