Sep 17, 2020, 5:47 AM

Пръстите 

  Poetry » Phylosophy
417 0 0

 

Имам по пет пръста на всяка ръка

и с всеки правя по нещо:

с кутрето си чистя носа

и си чеша ухото.

Безименият е украсен

и издава тайна.

средният е посрамен

и е нахалник.

палецът е щедър и добър -

прави комплименти.

Показалецът....

Отрязах го в рая да вляза!

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??