17.09.2020 г., 5:47 ч.

Пръстите 

  Поезия » Философска
408 0 0

 

Имам по пет пръста на всяка ръка

и с всеки правя по нещо:

с кутрето си чистя носа

и си чеша ухото.

Безименият е украсен

и издава тайна.

средният е посрамен

и е нахалник.

палецът е щедър и добър -

прави комплименти.

Показалецът....

Отрязах го в рая да вляза!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??