... (за дядо)
Слънцето изгрява,
твоите криле тъй нежна топлина обвива.
Душата - необятна,
сърцето - малко, мъничко - ще експлодира.
...
Възкръсва всичко мъртво в мен,
щом вперя поглед в твоето спасение.
Лети, лети исконен дух,
извечно мое вдъхновение.
© Славина Все права защищены