22.09.2010 г., 22:58 ч.

Птица 

  Поезия » Друга
427 0 1

... (за дядо)

 

Слънцето изгрява,

твоите криле тъй нежна топлина обвива.

Душата - необятна,

сърцето - малко, мъничко - ще експлодира.

...

Възкръсва всичко мъртво в мен,

щом вперя поглед в твоето спасение.

Лети, лети исконен дух,

извечно мое вдъхновение.

© Славина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??