6 мая 2014 г., 22:06

Птици 

  Поэзия » Любовная
931 0 12

 

 

ПТИЦИ

 

Очите ти са пълни с тишина, 
добра и свята, нежна и различна. 
И ти, и аз не чувстваме вина 
във нежното докосване… на птиците. 

Душата ти е птица и вали 
над булеварда. Скитат бели гълъби. 
И не догонвай моята, боли, 
когато ги разделя тихо ъгълът.




© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??