May 6, 2014, 10:06 PM

Птици 

  Poetry » Love
936 0 12

 

 

ПТИЦИ

 

Очите ти са пълни с тишина, 
добра и свята, нежна и различна. 
И ти, и аз не чувстваме вина 
във нежното докосване… на птиците. 

Душата ти е птица и вали 
над булеварда. Скитат бели гълъби. 
И не догонвай моята, боли, 
когато ги разделя тихо ъгълът.




© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??