ПТИЦИ
Очите ти са пълни с тишина,
добра и свята, нежна и различна.
И ти, и аз не чувстваме вина
във нежното докосване… на птиците.
Душата ти е птица и вали
над булеварда. Скитат бели гълъби.
И не догонвай моята, боли,
когато ги разделя тихо ъгълът.
© Надежда Маринова Всички права запазени