17 июн. 2014 г., 22:52  

Птиците не знаят 

  Поэзия » Философская
380 0 2

Птиците не знаят

 

Птиците не знаят

с глас как се ридае.

Реят се в безкрая,

дето син сияе.

 

Птиците не знаят

с сълзи да заплачат.

Не проклинат, каят,

само гарван грачи.

 

Птиците не знаят

също да се смеят.

Може би така е,

тъй като те... пеят!

 

Д.Т.

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??