Jun 17, 2014, 10:52 PM  

Птиците не знаят 

  Poetry » Phylosophy
379 0 2

Птиците не знаят

 

Птиците не знаят

с глас как се ридае.

Реят се в безкрая,

дето син сияе.

 

Птиците не знаят

с сълзи да заплачат.

Не проклинат, каят,

само гарван грачи.

 

Птиците не знаят

също да се смеят.

Може би така е,

тъй като те... пеят!

 

Д.Т.

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??