Наистина
е време
да си тръгна, скъпи,
не ме задържай
и със спомен
за любов.
Така се изморих
от толкова безвремие,
а там някъде
ме чака друг живот.
Ще те обичам повече,
ако ме пуснеш
да ида при онези две ръце,
които нежно ще ме люшкат.
Прости, сърце!
Да бъде благослов!
© Силвия Андреева Все права защищены