3 апр. 2008 г., 14:07

Пусни отново музиката... 

  Поэзия
664 0 7
Пусни отново музиката -
онази,
чийто ритъм следваше ми тялото.

Пусни отново музиката,
в която
няма бряг, безбрежието е мираж.

Пусни я, чакам,
подмамена
от ритъма непредсказуем и познат.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??