Apr 3, 2008, 2:07 PM

Пусни отново музиката... 

  Poetry
663 0 7
Пусни отново музиката -
онази,
чийто ритъм следваше ми тялото.

Пусни отново музиката,
в която
няма бряг, безбрежието е мираж.

Пусни я, чакам,
подмамена
от ритъма непредсказуем и познат.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??