24 янв. 2010 г., 21:49

Пустота 

  Поэзия » Философская
421 0 0

Пристигнал късно през нощта

окъсан пътник хлопа на вратата

оттича се по дрехите му

звезден блясък

 

със себе си понесъл пустотата

на прекосени разстояния

ръцете му разказват ритъма

на сторени неща

 

Почиват си нозете а от тях

потичат пътища

разкъсани на части от умората 

и неуморно търси вятъра

заспиващият пътник

 

И камъни и съчки и трева

ще помнят дълго странника

оставил част от себе си

във тях

 

© Красимир Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??