22 авг. 2005 г., 23:46

Пясъчен часовник 

  Поэзия
856 0 4
Мога
утре
времето да спра.
И като
счупен
пясъчен часовник
да те разпръсна
в малките си длани.
И дъхът ми-
горещ,
пустинен вятър,
да разнесе плътта ти
по близките первази.
И няма
после
пак да те създам.
Ще си останеш
само
стъкълца и пясък.
Та нали,
човека без душа
е само
жалък сувенир
с изтъркан блясък.

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??