20 нояб. 2009 г., 23:02

Пясъчен Часовник 

  Поэзия
847 0 29

 

 

 

 

 

                                 ПЯСЪЧЕН  ЧАСОВНИК

               _________________________________________

 

                                                                На един часовник със стрелки!

 

 

 

 

 

 

                                Радост - Горест.

 

                                Празник - Делник.

 

                                Вяра - Поквара.

 

                                Грях - Приличие.

 

                                Сгромолясване и Величие.

 

                                Огънят и Водата.

 

                                И така нататък...

 

 

                                Пресипват

                                се

                                едни

                                във

                                други.

 

 

                                Дордето накоя по-едра песъчинка.

 

                                Не заседне по Средата!...

 

                                И няма по-нататък.

 

 

 

 

 

                                                                  Виктор БОРДЖИЕВ

                                2002 г.

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??