9 окт. 2022 г., 09:29

Пясъчен часовник 

  Поэзия » Другая
149 3 4

Сърцето ми е с редки пръсти

и нито миг не си спестява.

Изтичат мигове чевръсти,

а миналото ги пресява

и то расте, и разцъфтява ...

И мисля си - Какво излиза?

Май бъдещето остарява ...

с усмивката на Мона Лиза.

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??