Oct 9, 2022, 9:29 AM

Пясъчен часовник 

  Poetry » Other
150 3 4

Сърцето ми е с редки пръсти

и нито миг не си спестява.

Изтичат мигове чевръсти,

а миналото ги пресява

и то расте, и разцъфтява ...

И мисля си - Какво излиза?

Май бъдещето остарява ...

с усмивката на Мона Лиза.

© toti All rights reserved.

  284 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??