19 авг. 2010 г., 20:49

Пясъчно ронлива морска самодива 

  Поэзия » Любовная
696 0 3

Какво като съм пясъчно-ронлива.
До мен без страх ти кротко поседни.
И с длани от вълни горещи
докосвай ме под парещи зведи.
Във песъчинките са скрити
чувствата с усмивки.
Ще ги усетиш,
щом със дъх ги съживиш.
И в тебе мигом - влюбени цветя
със обич ще разлистя.
И няма да е сън.
Към мен ще искаш ти да полетиш.
С пенливи устни
нощта ще ни прегръща.
С мечтаните ни залези
морето свойта песен ще ни подари.
Така при изгрев,
от пясъчно-ронлива,
ще съм любов, родена
от страстта на морска самодива.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??