10 окт. 2018 г., 02:14

Пълнолуние 

  Поэзия » Любовная
767 4 16

Денят заспива върху дългите ти мигли.

Мълчанието е дворец от тишина.

Две сови, малки нощни лигли,

се смеят в близката гора.

Приятно е във лунната ни стая,

с един диван и две кресла.

Завивам те със себе си и зная,

че хубава ще е нощта.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??