Oct 10, 2018, 2:14 AM

Пълнолуние 

  Poetry » Love
776 4 16

Денят заспива върху дългите ти мигли.

Мълчанието е дворец от тишина.

Две сови, малки нощни лигли,

се смеят в близката гора.

Приятно е във лунната ни стая,

с един диван и две кресла.

Завивам те със себе си и зная,

че хубава ще е нощта.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??