30 нояб. 2010 г., 13:31

Пъпчица щастие 

  Поэзия » Философская
789 0 16

           Идеята разпуква се...

Божествен миг -

задъхано се втурваш

 и няма ден и нощ,

работиш без умора,

 премисляш,

 прецизираш,

 детайлите изпипваш,

но стигнеш ли до края,

не те блазни теб Рая.

Върхът същинска смърт е,

щом не откриеш друг,

от него по-висок...

В стремежа

щастие намираш,

а не съзреш ли път,

ти, неусетно,

някак си умираш...

© Росица Танчева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??