Първата целувка на момиче
Ако срещнеш ти момче
и се разтреперят твоите нозе,
момиче, разбери,
че любовта в сърцето ти цари.
Започваш да сънуваш,
че нежно го целуваш.
Всеки ден, и час, и миг
ти виждаш неговия лик.
Щом даже той те поздрави,
в сърцето ти любов по-голяма цари.
Ако любовта си към теб той признае,
в облаците сърцето ти витае.
А целуне ли те той,
ти разбираш, че е твой.
В първата целувка чувствата се разгадават,
мислите се замъгляват.
С целувката ти първа
ти разбираш нещо, скъпа,
ти разбираш любовта,
това е твоя сбъдната мечта.
© Стефания Все права защищены