1 апр. 2023 г., 16:04  

Първи април! 

  Поэзия » Гражданская
313 0 0

Днес за размисъл е ден,

а също е денят на лъжата.

От нея народът е заблуден,

затова не вижда светлината!

Овцете черното наричат бяло,

вярват на всичко, що им обещават,

думат си:"И вълк сит, и агне цяло!",

доброто и злото не различават!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??