1.04.2023 г., 16:04 ч.  

Първи април! 

  Поезия » Гражданска
312 0 0

Днес за размисъл е ден,

а също е денят на лъжата.

От нея народът е заблуден,

затова не вижда светлината!

Овцете черното наричат бяло,

вярват на всичко, що им обещават,

думат си:"И вълк сит, и агне цяло!",

доброто и злото не различават!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??