Днес за размисъл е ден,
а също е денят на лъжата.
От нея народът е заблуден,
затова не вижда светлината!
Овцете черното наричат бяло,
вярват на всичко, що им обещават,
думат си:"И вълк сит, и агне цяло!",
доброто и злото не различават!
© Георги All rights reserved.