1 нояб. 2019 г., 10:36

Първи ноември 

  Поэзия » Гражданская
619 5 8

Честито ви, будители народни!
Че днес на ученическия чин,

подвластен на тенденциите модни,

е седнал и намига Хелоуин.

 

Каква приятна, свежа симбиоза!

Учителят е с тиква приравнен.

Да бъде смачкан той е под угроза.

Логично, че на мъртвите е ден.

 

И щом будителите позволяват

духовността да е неканен гост,

то празни тикви ще ни управляват

и вещица на министерски пост.

© Vasil Ivanov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??